Dag Iedereen,
Fijn en bedankt dat jullie mijn site bezoeken. Eventjes niet verder scrollen en halt houden bij de *Magic* van alledaagse details, een andere kijk op de wereld rondom ons. Dit in foto’s en beelden weergeven is voor mij als ‘ginger’ portretfotografe uit West-Vlaanderen een nieuwe uitdaging voor 2021. 
Ik nodig jullie graag uit voor mijn lens om deel uit te maken van die sparkle! We halen het beste in jou naar boven en creëren samen een portret waar jullie nog lang plezier aan zullen hebben.
Jullie kunnen terecht in mijn gloednieuwe studio (omgeving Kortrijk) of we kiezen een locatie outdoor. 
Ooit al een shoot in Parijs gewild? Samen gaan we een volledige dag op stap naar de meest romantische stad om je unieke glam, magazinestyled sessie te fotograferen.
 Contacteer me gerust voor meer informatie als jullie graag de hoofdrol willen in één van de Gingery verhalen. Dit kan best door me een mailtje of bericht via de FB en instagram pagina te sturen. 
2021 is ook het jaar waar ik mijn Gingerproject "Shades of Gingers" zal tentoonstellen. Benieuwd naar de beelden? Volg mijn Fb pagina, Instagram en deze website om up to date te blijven. Ik hoop jullie allen in real live of virtueel te mogen verwelkomen.
Tot Gauw, ik kijk er alvast naar uit.
Sharon

You may also like

Back to Top